dimecres, 10 de desembre de 2008

Comunicat de solidaritat amb el jove assassinat Alexandros Grigoropoulos

Dimecres, 10 de decembre de 2008

L’Assemblea d’Estudiants de Geografia i Història condemna els successos ocorreguts recentment a Grècia. Denunciem l’assassinat del militant anarquista de quinze anys Alexandros Grigoropoulos pels membres del cos de policia Epaminondas Korkoneas y Vassilis Saraliotis de trenta set i trenta un anys respectivament. Volem mostrar la nostra solidaritat amb la família i les companyes i els companys del jove assassinat.

També volem manifestar la nostra repulsa davant els mitjans de difusió que han informat únicament de l’assassinat del jove anarquista, però, no han informat de les protestes que es portaven a terme en solidaritat amb els quinze immigrants que feien una vaga de fam per aconseguir un permès d’estància a Grècia, els quals romanen en un estat crític de salut.

Per tant, denunciem i condemnen el terrorisme d’Estat i la exagerada repressió policial que s’està succeint a l’Estat grec. Ens oposem a la criminalització i a la repressió del moviment estudiantil i no creguem que la violència i la repressió per part de l’Estat siguen justificades en cap cas.

Assemblea de Geografia i Història de la Universitat de València

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada